اشتراک گذاری

آموزش نحوه تغییر فایل هاست در macOS

فایل هاست یا میزبان یک فایل متنی ساده است که توسط سیستم عامل های مختلف استفاده می شود. کاری که فایل هاست انجام می دهد این است که به مرورگر سیستم عامل های مختلف اجازه دسترسی به سایت های مرجع برنامه ها را می دهد. در واقع این فایل کلید دسترسی به سایت برنامه های مرجع بوده و وجود آن به منظور جلوگیری از این که کرک یک برنامه از دست برود ضرورت دارد. به همین جهت در سیستم های مک کاربران باید با تغییر فایل هاست در macOS آشنایی داشته باشند. منظور از این تغییر، ویرایش فایل هاست در مک است که برای انجام آن باید با وارد کردن یک سری نوشته ها در این فایل، ویرایش آن را انجام دهید.

اما چه زمانی به تغییر فایل هاست در macOS نیاز است و چطور می توان این کار را انجام داد؟ در نظر داشته باشید که در کل تغییر دادن فایل هاست کار چندان آسانی نیست و برای انجام آن به کمی مهارت بیشتر نیاز است. در این مقاله با ما همراه باشید تا بیشتر با نحوه انجام این کار آشنا شویم. برای دریافت خدمات تخصصی تر در این زمینه و یا مشاوره رایگان با نمایندگی تعمیر آل این وان  تماس بگیرید.

آموزش نحوه تغییر فایل هاست در macOS

در چه مواردی به تغییر فایل هاست در macOS نیاز است؟

پیش از آموزش نحوه ویرایش فایل هاست در مک بهتر است بدانیم که در چه مواقعی باید این کار را انجام داد. شما زمانی که یک برنامه را نصب کرده و آن را کرک می کنید باید فایل هاست را ویرایش کنید. در این شرایط شما یک سری نوشته ها را در فایل هاست وارد کرده و نوشته ها را تغیر می دهید.

هدف از انجام این کار بلاک کردن دامنه یک سری از برنامه هاست تا به این ترتیب به آنها اجازه ارتباط را ندهید. علاوه بر این در مواردی که شما در شبکه در حال اجرای یک سری تست ها هستید تغییر فایل هاست در macOS مورد نیاز است.

انجام دادن این کار موجب می شود فرایند ترجمه نام دامنه به آدرس آی پی رد شود. شما زمانی که می خواهید بدون تغییر دادن تنظیمات DNS، وب سایت خود را آزمایش کنید، باید فایل هاست سیستم را ویرایش کنید. حالا با توجه به اهمیت انجام این کار، در ادامه مراحل ویرایش کردن فایل هاست را در سیستم عامل مک بررسی می کنیم.

بکاپ گیری از فایل هاست

اولین قدم برای تغییر فایل هاست در macOS گرفتن یک فایل پشتیبان از آن است. این کار را انجام دهید تا در صورت بروز هر گونه مشکلی شما بتوانید از این فایل بکاپ استفاده کنید. برای بکاپ گیری از فایل هاست ابتدا باید Terminal را اجرا کنید. با جست و جو کرد نام آن می توانید به این گزینه برسید.

البته در مسیر Applications/Utilities نیز می توانید ترمینال را پیدا کنید. حالا برای بکاپ گیری از فایل هاست باید در قسمت ترمینال به صورت دقیق کد sudo cp /private/etc/hosts ~/Documents/hosts-backup را اجرا کنید. با این کار شما یک فایل بکاپ در بخش اسناد یا Documents ایجاد می کنید و می توانید در صورت لزوم آن را بازیابی کنید. 

بکاپ گیری از فایل هاست
بکاپ گیری از فایلهای هاست

مراحل ویرایش فایل هاست در مک

بعد از بکاپ گیری قدم برای تغییر فایل هاست در macOS وارد کردن کد sudo nano /private/etc/hosts در قسمت ترمینال است. حالا شما باید رمز ادمین که همان رمز یا پسورد سیستم مک مورد استفاده تان است را وارد کنید و سپس روی اینتر بزنید.

با این کار شما وارد فایل هاست مک شده اید و می تواند با استفاده از فلش ها و پدها تغییراتی که لازم است را در فایل هاست ایجاد کنید. البته قبل از خروج باید با زدن Control + O + Enter/return  این تغییرات را ذخیره کرده و سپس با زدن Control + X از محیط فایل هاست خارج شوید.

مراحل ویرایش فایل هاست در مک
5/5 (1 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید