اشتراک گذاری

کارت گرافیک آل این وان

کارت گرافیک آل این وان، یکی از بخش های اصلی سیستم محسوب می شود. این قطعه که به آن واحد پردازشگر تصویر یا GPU نیز گفته می شود، به بخش گرافیکی دستگاه اشاره دارد. کارت گرافیک قطعه ای است که تصاویر را روی صفحه نمایش مانیتور آل این وان شما به نمایش در می آورد. گرافیک متشکل از یک برد با مدار چاپی، حافظه و یک پردازنده اختصاصی است. این حافظه اختصاصی همان GPU است که اصلی ترین بخش آن به شمار می رود.

حجم و ظرفیت کارت گرافیک، نقش زیادی در سرعت سیستم به ویژه زمانی که کارهای گرافیکی را با آن انجام می دهید دارد. همانگونه که گفتیم، کارت گرافیک اصلی ترین قطعه ای است که تصاویر را در مانیتور به نمایش در می آورد. بنابراین اگر مشکلی در نمایش تصاویر یا کیفیت آن بروز کند و یا اینکه هنگام کار با دستگاه، سیستم هنگ کند احتمال خرابی کارت گرافیک کامپیوتر همه کاره وجود دارد.

آل این وان ها کامپیوترهایی هستند که تمامی قطعات سخت افزاری آنها در درون مانیتور قرار گرفته است. کارت گرافیک نیز همانند دیگر قطعات، روی برد و در داخل مانیتور قرار دارد. در ادامه تعمیر و تعویض این قطعه را بیشتر مورد بررسی قرار می دهیم.

تعویض و ارتقای کارت گرافیک آل این وان

کارت گرافیک در آل این وان برخلاف کامپیوتر قابلیت ارتقا و تعویض ندارد. گرافیک در این نوع سیستم ها همانند لپ تاپ روی چیپ مادربرد لحیم شده است. این موضوع سبب شده تا امکان تعویض و ارتقای کارت گرافیک آل این وان وجود نداشته باشد. بنابراین اگر می خواهید سیستم خود را از نظر گرافیکی ارتقا دهید یا باید دستگاه را تعویض کرده و یا اینکه مادربرد آل این وان را به طور کلی تعویض کنید. چنانچه از کاربرانی هستید که مجبورید با سیستم خود کارهای گرافیکی را انجام دهید، بهتر است قبل از خرید آل این وان، سیستمی را انتخاب کنید که از گرافیک خوبی برخوردار است.

تعمیر کارت گرافیک آل این وان

اگرچه امکان تعویض و ارتقای کارت گرافیک در کامپیوترهای همه کاره وجود ندارد اما در برخی از مواقع امکان تعمیر آن وجود دارد. هنگ کردن سیستم، کاهش کیفیت تصاویر آل این وان، بالا نیامدن ویندوز و مواردی از این قبیل، از جمله مشکلاتی هستند که از خرابی کارت گرافیک آل این وان نشأت می گیرد.

در این شرایط برای رفع مشکل باید بخش گرافیک دستگاه مورد بررسی قرار گرفته و تعمیر شود. البته توجه داشته باشید، تعمیر گرافیک تنها در برخی از مواقع خاص امکان پذیر است. این امر توسط متخصصان فنی تعمیرات آل این وان تشخیص داده می شود. آنها با استفاده از دستگاه های پیشرفته در صورت بروز برخی از مشکلات، گرافیک و چیپ گرافیک را تعمیر می کنند.

نمایندگی تعمیرات آل این وان

نمایندگی تعمیرات آل این وان، تخصصی ترین مرکز تعمیر آل این وان و تعمیر و تعویض قطعات مختلف این دستگاه است. این نمایندگی با بهره گیری از پیشرفته ترین تجهیزات و فراهم کردن قطعات اصلی و اورجینال، باکیفیت ترین خدمات را به هموطنان گرامی ارائه می کند. تعمیر هارد آل این وان، تعمیر مانیتور، تعویض رم، تعمیر گرافیک، تعمیر مادربرد آل این وان، عیب یابی و رفع مشکلات بایوس، حذف بدافزارهای سیستم و تعمیر پورت های USB و HDMI از مهمترین خدمات ارائه شده در این مرکز به شمار می روند. نمایندگی تعمیرات آل این وان، در تمامی ایام هفته آماده ارائه خدمات بوده و شما در هر ساعت از روز می توانید خدمات مورد نیاز را از این مرکز درخواست نمایید.

تعمیر کارت گرافیک آل این وان ایسوس

تعمیر کارت گرافیک آل این وان ایسوس

تعمیر کارت گرافیک آل این وان ایسوس و دیگر برندها، زمانی انجام می شود که مشکلاتی همچون بهم ریختگی تصویر و … ایجاد شده باشند. واحد پردازشی رایانه، عامل اصلی نمایش اطلاعات و داده ها به شکل تصاویر رنگی است. خرابی این قطعه یا عملکرد نادرست آن، موجب بروز ایراداتی در سیستم می شود که اغلب مربوط به کیفیت تصاویر و نمایش آنها هستند. اما چه موقع باید کارت گرافیک را ترمیم کرد و چگونه می توان متوجه خرابی این قطعه شد؟ در ادامه، نکات کاربردی را در خصوص تعمیر کارت گرافیک آل این وان ایسوس به شما ارائه می دهیم تا پاسخ این سوالات را دریافت کنید.

شما می توانید برای عیب یابی و ترمیم دقیق تر کارت گرافیک AIO ایسوس و دیگر برندها از همکاران ما در نمایندگی تعمیر آل این وان در مرکز سخت افزار ایران کمک بگیرید.

هزینه تعمیر کارت گرافیک آل این وان ایسوس

قیمت تعمیرات کارت گرافیک کامپیوتر چند کاره، با توجه به میزان آسیب دیدگی این قطعه متفاوت است. در بیشتر موارد، خرابی کارت گرافیک به گونه ای است که تعمیر آن چندان هزینه بر نیست. گاهی باید اجزای آن تعویض شده و اصطلاحا، ریبال شوند. در این صورت ممکن است این فرایند، کمی هزینه بر باشد. همکاران ما در مجموعه تهران لپ تاپ، پس از بررسی و عیب یابی دقیق این قطعه، هزینه تعمیر کارت گرافیک آل این وان ایسوس را به شما اعلام می کنند. اگر نیاز به تعویض این قطعه باشد، باید مبلغ قطعه جدید را نیز پرداخت کنید؛ البته تنها در صورت رضایت شما  این کار انجام می گردد.

علائم خرابی کارت گرافیک آل این وان

آشنایی با علائم و نشانه های خرابی کارت گرافیک به شما کمک می کند که ضمن تشخیص آسیب دیدگی این قطعه، در زمان مناسب آن را ترمیم کرده و از تشدید مشکل، جلوگیری نمایید. اگر هیچ تصویری از صفحه نمایش پخش نمی شود یا تصاویر، به هم ریخته و شطرنجی هستند، احتمال خرابی کارت گرافیک بالاست.

به هم ریختن رنگها و ارائه ی تصویر سیاه در صفحه نمایش هم از بروز مشکل در واحد پردازش گرافیکی نشأت می گیرند. گاهی ممکن است که به محض اجرا کردن یک برنامه یا نرم افزار گرافیکی، سیستم هنگ کند و امکان انجام هیچ عملیاتی در آن وجود نداشته باشد؛ در این شرایط هم پای کارت گرافیک در میان است و باید به فکر ترمیم آن باشید.

تعمیر کارت گرافیک آل این وان ایسوس و دیگر برندها در صورت گیر کردن تصویر، باد کردن و خال زدگی چیپ گرافیک، بوق زدن هر دو سمت خازن های سرامیکی smd دور تا دور چیپ در تست سلامت چیپ، ایجاد خطوط افقی، سفید و یا مات شدن صفحه نمایش، ریست شدن و نمایش ارور Blue Screen  بعد از نصب درایور گرافیک و نمایش تصویر به رنگ آبی هم ضروری است. بهتر است پس از مشاهده هریک از مشکلات ذکر شده، برای بررسی و ترمیم کارت گرافیک، به یک تعمیرگاه مجاز کامپیوتر چند کاره مراجعه کنید.

دلایل خرابی کارت گرافیک کامپیوتر چند کاره

پیش از آشنایی با نحوه تعمیر کارت گرافیک آل این وان ایسوس، بد نیست دلایل خرابی این قطعه را نیز بدانید. به طور کلی کارت گرافیک، ساختاری ظریف داشته و به سادگی آسیب می بیند. اگر مدت زمان طولانی با AIO کار می کنید و بین کار، زمانی را برای استراحت دستگاه در نظر نمی گیرید، باید منتظر از کار افتادن کارت گرافیک آن باشید. نوسان جریان برق هم مسئله دیگری است که می تواند عملکرد کارت گرافیک را مختل کند. قلع مردگی هم موجب آسیب دیدگی واحد پردازش گرافیکی شده و مشکلاتی را در عملکرد کلی سیستم ایجاد می کند.

تعویض و ارتقای کارت گرافیک آل این وان
4.5/5 (2 امتیاز)
اشتراک گذاری